Interviu cu un ex-executiv de la Banca Mondiala: Creaturi non-umane controleaza lumea noastra

In acest artivol, va prezentam un interviu cu un ex-executiv de la Banca Mondiala care declara: “creaturi non umane controleaza lumea in care traim!” Ipoteza ca o rasa extraterestra ( cel mai probabil reptilieni ), controleaza lumea in care traim, nu este noua. Ea a fost discutata frecvent in cercurile adeptilor teoriei conspiratiei. Faptul insa, ca o astfel de ipoteza sa fie sustinuta de un oficial de rang inalt al Bancii Mondiale, este cu totul altceva.

Oficialul in cauza este Karen Hudes, a studiat jurispridenta la Universitatea Yale si economia la Universitatea din Amsterdam. Printre institutiile in care a lucrat dea lungul carierei sale se numara Export Import Bank din SUA ( intre anii 1980  – 1985 ) si departamentul juridc al Bancii Mondiale ( 1986 – 2007 ).

In acest interviu, Karen Hudes sustine ca a fost concediata deoarece dorea sa denunte coruptia si reteaua mafiota din interiorul unei dintre cele mai mari institutii financiare ale lumii.

Karen sustine ca totul este controlat de o entitate stranie numita Black Pope si ca aceasta entitate nu este de origine umana. In plus, Karen sustine ca mai exista o alta civilizatie non umana pe planeta noastra care ne conduce inca din timpurile preistorice. Aceasta civilizatie nu este de origine extraterestra, este de fapt o alta specie de oameni cu o inteligenta mult superioara noua, o dezvoltare tehnologica mult superioara, insa fara nici o capacitate creativa sau emotiva. Karen Hudes crede ca aceste fiinte au ocupat functii puternice in diferite structuri pe o perioada lunga de timp. Ca exemplu, a dat  mitre pe care le foloseau faraonii pentru a-si acoperi capul sau faimoasele capete alungite peruviene.

committee-of-new-world-orderCitand un studiu elvetian din 2011 publicat in revista Plos One despre reteaua institutionala de control global, Karen Hudes a subliniat ca un mic grup de entitati non-umane, in special cei care se gasesc in interiorul instititutiilor finaciare si al bancilor centrale, exercita o enorma influenta asupra economiei globale.

“Ceea ce se intampla cu adevarat este faptul ca resursele omenirii sunt controlate de acest mic grup, care controleaza si marea majoritate a mijloacelor mass-media. Principalale ziare, TV sau posturile de radio sunt controlate de acest grup numit Kabal – Iluminatii. Sunt ca niste reptile, nu au capacitati creatoare sau emotionale, insa tin Pamantul sub control ca pe o inchisoare globala. ( Prison Planet )”.

Declaratiile facute de Karen Hudes, care pentru multi ar putea parea nebunesti, vin sa se uneasca cu cele facute de ex-ministrul apararii canadian Paul Hellyier, care in cadrul unui congres ufologic tinut cu ceva timp in urma a declarat ca in guvernul SUA lucreaza “straini”, dar ca acestia nu au nimic de-a face cu adevaratii extraterestri. Cercetatorul si ufologul din cadrul CSETI, dr. Steven Greer, a denuntat cu nenumarate ocazii ca fortele oculte Kabal – Iluminatii, care controleaza Pamantul, duc un razboi continuu contra adevaratilor extraterestri care vin din partea Natiunilor Stelare, acestia din urma vor sa ajute rasa umana sa evolueze tehnologic prin implementarea tehnologiilor free-energy la scara planetara si instaurarea unei paci la nivel global. Ce parere aveti despre declaratiile facute de Karen Hudes?

Partea a doua:

Sursa: http://www.segnidalcielo.it/creature-non-umane-controllano-mondo/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: